lunes, 31 de mayo de 2010

SANT POL C - C.F. SILS B

Últim partit de la lliga i victória dels nostres petits, en un partit una mica extrany. Una primera part bastant fluixa que va acabar amb un marcador 0-2 a favor del Sils. A la segona part ens varen igual el marcador 2-2 i fins els últims 5 minuts no es va decidir el partit, amb un resultat final de 2-4. Al final hem mantingut la quarta posició de la lliga, i crec sincerament que ha sigut una molt bona temporada veient els equips que hi havien al nostre grup, majoritàriament grups de nens de 2 any. Golejadors de la jornada: Alexis 2 gols, Nil 1 gol, Edu Hostalric 1 gol.
Ara toca disfrutar dels torneigs que ens queden, aquesta setmana TORNEIG CALA LLEVADO, cap de setmana perque els nens disfrutin i a gaudir de la piscina (del futbol intentarem que també, però és una mica difícil).