lunes, 24 de mayo de 2010

C.F. SILS B - CALELLA A

Molt bona primera part la vista aquest cap de setmana al camp municipal de Sils, entre dos equips de primer any. El Calella ha vingut a jugar el partit amb 7 jugadors, sense canvis, que això potser també ha ajudat a que el marcador fos tant ampli, però la veritat, els nostres petits han fet una primera part molt bona, 7-0 al final dels primers 25 minuts.
La segona part, amb un marcador tant abultat, ha sigut un altre cosa, que és lógic, és molt difícil sortit igual si vas 0-0 o si vas 7-0, però bueno, al final 8-1 a favor dels nostres petits i 3 puntets més al sac.
Golejadors de la setmana: 3 Joan, 2 Nil, 2 Dídac i 1 Esteban.
El proper dissabte últim partit de lliga al camp del Sant Pol, que depén del que faci el Blanes el proper dimecres contra l'Arenys, podem afrontar sense cap pressió, perque tindrem la quarta posició assegurada, després d´una gran temporada.